Cum am scapat de problemele cu tenul!

De câteva luni neglijez un aspect destul de important al vieții: hidratarea! O să mă întrebi ei și ce e cu asta? Păi pentru mine este! Dincolo de ceva probleme renale (un fleac, niște nisip! :D) am observat că pielea mea nu mai e la fel cum era odată: fină, elastică, iar tenul meu nu mai răspundea la tratamentul zilnic de îngrijire. Acum am impresia că ceva mă “ţine” şi la cea mai mică adiere a vântului,  instant simt un disconfort, cu intensitate şi persistenţă diferită, pielea pierzându-şi luminozitatea, dar și aspectul plăcut: multe pete roșii pe față. Pielea îmi devenise mai fragilă şi mai reactivă.

Am încercat multe creme, multe loțiuni tonice, multe pachete complete destinate îngrijirii tenului sensibil și niciun rezultat decent! Până la un moment dat, când am avut plăcerea de a testa noua cremă de la Avon Cosmetics și anume Anew Vitale! Este o cremă destinată persoanelor peste 25 de ani. Este o minunăție de cremă ce m-a scăpat de problemele pe care le aveam cu pielea. O testez de 3 săptămâni și îmi vine ca o manușă!

Să vă spun cum am aflat de cremă! Am primit prin curier un balon (cel din imagine) ce avea atașat un mesaj cu următoarele. ”Primești o doză de vitalitate dacă urmezi pașii:

   •  Pune balonul pe o suprafață plană.
   •  Ia acul din interiorul cartolinei
   •  Înțeapă balonul!
   •  Și… bucură-te de un ten catifelat și plin de energie!”

Am urmat întocmai instrucțiunile și m-am bucurat de supriza oferită de cei de la Avon Cosmetics și de dragele fete de la The Practice (cărora le mulțumesc foarte mult!). Mare mi-a fost surprinderea să văd cum din balon săreau confetti și cum totul era colorat și vesel!

Astfel AVON  anunța lansarea gamei de produse ANEW VITALE pentru femeile care vor să-și păstreze energia și vitalitatea tenului cât mai mult timp! Când ești adolescent te bucuri și încă mai copilărești. Nu pui accent pe toate grijile vieții, nu te gândești că mai trece un an și că îmbătrânești! De la un punct, cam de la  25 de ani încolo, începi să îți dorești o capsulă magică în care să păstrezi toată energia, vitalitatea și frumusețea, astfel încât să le ai la îndemână când timpul va trece.

Deși aveam un ten normal înainte de problemele de hidratare, ANEW VITALE mi se potrivește de minune acum, când tenul meu este sensibil! Pentru un rezultat de nota 10 îți recomand să folosești pe lângă crema de zi și crema de seară, gelul de curățire, precum și gelul cremă pentru ochi Anew Vitale!

Pentru mine gama ANEW VITALE a fost și este  ceea ce îmi doream:  sursa esențială pentru energizarea tenului, aliat în lupta contra timpului, stresului și vieții agitate de zi cu zi. Pe lângă asta, complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanți și aminoacizi, ajută la înlăturarea primelor semne de oboseală a tenului care apar în preajma vârstei de 25 de ani. Și mai e ceva: aroma floral-fructată mă surprinde plăcut de fiecare dată.

Bucură-te și lasă-te surprinsă de beneficiile pe care această gama ți-o oferă! Personal am descoperit produsele esențiale pentru o îngrijire completă pentru tenul meu. Cu siguranță vom aveam o ”prietenie” de lungă durată! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *