Zilele astea nu mică mi-a fost surprinderea să văd că m-a lovit un dor de bucătărie, de petrecut câteva ore în fața ingredientelor și de a mă relaxa gătind. Spre rușinea mea, nu am mai gătit așa ca la carte de ceva vreme, dar în weekend m-am revanșat.
De săptămâna trecută îmi propusesem să reiau întâlnirile culinare. Gătitul multă vreme mi-a fost ca un antidot, un mod de a mă relaxa după o zi lungă la birou și de ce nu, un alt pretext de a reîntâlni cu prieteni dragi. Lungile seri culinare nu se pot uita ușor: preparate bune, un pahar de vin, o muzică ce te inspira în bucătărie pe fundal și povești până dimineața… Trebuie să reiau aceste activități!
Așa că în weekend am reintrat în bucătărie. Pe lângă o gustare rapidă și un orez cu legume îmi propusesem să fac și ceva dulce numai bun la o cafea sau un ceai de tei. Și pentru că tot am primit un cheesecake cu lâmâie din partea Hochland am zis să aplic rețeta lor ce nu e deloc grea!
Ai nevoie pentru 12 porții de următoarele:
150 g de biscuiți digestivi
70g de unt topit
4 cutii de Hochland Creme
200g de zahăr pudră
coaja rasă de la 2 lămâi
2 foi de gelatină
Ingredientele le găsești la orice supermarket, iar cel mai deosebit dintre ele este Hochland Creme. Pentru a prepara un cheesecake îți mai recomand să ai la îndemână și un robot de bucătărie. Să începem!
Iată ce a ieșit:
Vă garantez că a fost nemaipomenit! Este ușor de făcut, extraordinar de bun și savuros! Tot așa să petreci zilele din weekend!
Ție ce desert îți place? Ce altceva îmi mai recomanzi să gătesc? 🙂
Sursă foto
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Primeşte articolele pe email
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.
Anca, cel din foto e facut chiar de tine?
Dap. 🙂