Acum 3 săptămâni vă spuneam că Alina a fost reprezentantul meu de nădejde în călătoria menită să descopere universul Hochland. Iată că a revenit cu o nouă poveste despre cum se face cașcavalul Hochland!
Fix azi s-a făcut o lună de la vizita noastră la fabrica de cașcaval Hochland de la Sovata. V-am povestit într-un articol precedent, cum am plecat frumos în excursie fix la mijloc de săptămână cu autocarul, am poposit peste noapte în Sighișoara, pentru ca a doua zi să vedem cum se face cașcavalul, începând de ferma de vaci ce pasc liniștite în zona Târnavelor, până la tot procesul de realizare din fabrică, etichetarea și distribuția cașcavalului Hochland.
Acum, știu că e puțin mai dificil când îți povestește altcineva și pentru că unii dintre noi mai puțin norocoși 😛 nu pot pleca fix în mijlocul săptămânii până la Sovata doar ca să vadă de ce e Hochland așa de bun, avem și clip, căci nu-i așa, suntem cu toții fani ai emisiunii how it’s made.
Ați văzut reacția copilului la min 2:46? Fix aceeași reacție am avut și eu!
Ca toți copiii, când eram mică puneam tot feluri de întrebări, cele mai multe începând cu de ce și cum. Copiii sunt nu doar curioși, ci și foarte deschiși să afle cât mai multe lucruri, aproape despre orice, sunt ca un burete ce absoarbe informații.
Și dacă tot este atât de la îndemână și ușor de înțeles ar fi și păcat să nu le arătăm și lor procesul de realizare a cașcavalului. Cu siguranță vor fi mult mai încântați să-l mănânce – recunosc, deși mâncam și înainte Hochland, acum parcă mai mult îmi place de când am fost la fabrică – și să le povestească și colegilor (sau să le dea și lor link) cum cașcavalul Hochland este făcut din lapte românesc, într-o fabrică românescă, unde adăugăm doar magia rigorii germane. Astfel, suntem și noi fericiți că hrănim sănătos copiii . Acum, eu vorbesc doar din teorie, dar sper că așa va fi când voi avea și eu copii.
Mai jos câteva snapshots din filmuleț. Pentru a vedea tot procesul însă aveți nevoie de 4 minute și un click la clipul de mai sus.
Gata, ați văzut clipul? Pare simplu, însă procesul de realizare al cașcavalului este unul complex. Eu una iubesc clipurile how it’s made. Sunt curioasă ce întrebări sau aveți pentru producătorii Hochland. Le poți lasă într-un comentariu, iar noi le vom da mai departe!
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Primeşte articolele pe email
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.
Leave a Reply