Iată că a început cea de a zecea ediție PR Forum, o ediție care se anunță plină de discuții interesante, dezbateri și de studii de caz.
Prima sesiune este despre Leadership in comunicare, iar invitații sunt din companii și din agentii de comunicare.
Sesiunea a doua are drept tema – PR trends you need to know in 2016. Primul speaker este Danny Rogers (Editor-in-Chief, PR Week UK).
Incepe prezentarea printr-o trecere in revista a ultimilor 30 de ani ai PR-ului. Inaintea conta pe cine cunosti, nu ce cunosti. In 2005 social media a inceput sa joace un rol important, in acel an se lansa in UK Facebook-ul. In 2008 Obama castiga alegerile si datorita canalelor de social media. Incepand cu 2010 are loc “media fragmentations”, se merge pe principiul “You see it, you report it. Be a citizen Journalist”. With social media having the power to ruin a reputation in a click… good PR is in high demand. A PR-led strategy and consistent narrative. A collaborative, partnership approach. Mass movements not mass marketing. Optimise digital technologies. In summary, PR campaigns of future will be: ”Authentic credible narratives, underpinned by big ideas and told with creative flair, which hold up under the relentless shared scrutiny of today’s connected world.”
Oana Bulexa (Managing Director,MSLGroup The Practice) – Este PR-ul o meserie la moda? Este, daca privim ce se intampla in ultimii an, exista multi absolventi si se pare ca toata lumea vrea sa lucrezez in PR. sunt multi care considera ca e mult mai usor sa faci PR decat sa bati un cui. Unii merg pe ideea ca poate pot face banii mai usor, pot avea un program mai flexibil. Pai atunci de ce mai lucrezi in aceeasta industrie? Sa lucrezi in PR nu este usor, ai parte zilnic de provocari si de clienti care au nevoi urgente si nu numai. PR-istul nu este un erou, este un om dedicat caruia ii place zi de zi ceea ce face.
Cea de a treia sesiune se numeste – TRENDS TRACK. Primul panel este despre Social Media for corporate communication.
Primul speaker este ELENA BADEA (Director Branding, Marketing & Communication, EY Romania) si vorbeste despre Impactul social media asupra mediului de afaceri din Romania. Studiu il puteti vedea si aici:
Crenguta Rosu (DC Communication) ne vorbeste despre Inovatie prin colaborare. Co-creation: wonders and traps.
Ideea de creatie colaborativa a venit din nevoia de a genera constant idei noi, cu viteza sporita si relevanta imediata. Consecinaa dialogului direct este facilitat de retelele sociale. Declansarea puterii clientilor devine declansarea puterii comunicarii. Companiile antreneaza comunitatile de la generarea de idei la creatia propriu-zisa. Comunicarea este un proces cheie – alaturi de buna cunoastere a comunitatilor ai adecvarea la interesul acestora. Are loc un echilibru necesar:
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Primeşte articolele pe email
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.
Leave a Reply